Tietosuojakäytäntö

Hyvä käyttäjä,

tällä sivulla on tietoja henkilötietojen hallinnasta tällä verkkosivustolla (jäljempänä "Verkkosivusto").

Annamme nämä tiedot, jotta täytämme henkilötietojen suojaamista koskevan Asetuksen (EU) 2016/679 (jäljempänä "Asetus") vaatimukset sekä koska uskomme, että henkilötietojen suojaaminen on perustavaa laatua oleva arvo kaikelle liiketoiminnalle. Haluamme antaa sinulle kaikki mahdolliset tiedot, jotka auttavat sinua suojaamaan yksityisyyttäsi ja valvomaan sinua koskevia tietoja, jotka kerätään käyttäessäsi verkkosivustoamme.

YRITYKSEMME

Verkkosivusto ja sen sisältämät palvelut tarjoaa Candy Hoover Group S.r.l., joka käsittelee tietojasi henkilötietojen suojelua koskevan voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Alta löydät yhteystiedot.

Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava

Rekisterinpitäjä eli tietojenkäsittelyn menetelmiä ja tarkoituksia koskevien päätösten tekijä on Candy Hoover Group S.r.l., rekisteröity kotipaikka osoitteessa Via Comolli 16, 20861 Brugherio (MB), Italia ja hallinnollinen toimisto osoitteessa Via Privata Eden Fumagalli, 20861 Brugherio (MB), Italia, yritystunnus/Monzan ja Brianzan yritysrekisteri 04666310158 - ALV-tunnus 00786860965 (jäljempänä "CHG").

Tietosuojavastaava (jäljempänä käytetään myös lyhennettä "DPO") on vastuussa sääntöjen noudattamisen valvonnasta CHG:n suorittaman henkilötietojen käsittelyn osalta.

Kirjoita DPO:lle sähköpostiosoitteeseen data.protection@candy-group.com tai kirjeitse osoitteeseen:

Candy Hoover Group S.r.l.

Via Privata Eden Fumagalli

20861 Brugherio (MB), Italy

Tietosuojavastaavalle

MITÄ TIETOJA KÄSITELLÄÄN

Kun käytät Verkkosivustoa, hyödynnät tarjottuja palveluja, pyydät huoltoapua tai tukipalveluja, CHG käsittelee sinua koskevia henkilötietoja. Alta löydät kaikki tiedot.

Henkilötietojen tyyppi ja lähde

Kun vierailet Verkkosivustolla, selaat sitä tai täytät verkkolomakkeita esimerkiksi huoltopalvelupyyntöä varten tai kun päätät vastaanottaa kaupallisia viestejä, saatamme käsitellä seuraavia henkilötietoja (esim. tunnistetun tai tunnistettavissa olevan henkilön tiedot):

 1. verkkolomakkeita täytettäessä, tai kun teitä avustetaan tarvittaessa puhelimitse, esimerkiksi huoltopalvelupyyntöä varten annetut tiedot, mukaan lukien tunnistetiedot (nimi ja sukunimi), yhteystiedot (sähköpostiosoite, lankapuhelinnumero ja matkapuhelinnumero), asuinpaikka, tiedot ostetuista tuotteista (ostopäivä, tuotteen koodi, tuotelinja ym.) ja pyydetystä huoltopalvelusta (myös tiedot, jotka sisältyvät pyynnön tarkempiin tietoihin),
 2. verkkosivuston selailun aikana kerätyt tiedot (selaustiedot), kuten pyydettyjen resurssien IP-osoite tai URI (Uniform Resource Identifier) -osoitteet, pyyntöaika, pyynnön palvelimelle lähetystapa, vastaustiedoston koko, palvelimen lähettämän vastauksen numerokoodi (OK, virhe ym.) ja muut parametrit, jotka koskevat käyttäjän hyödyntämää käyttöjärjestelmää ja tietokoneympäristöä. Kyseisten tietojen lähettäminen sisältyy implisiittisesti Internetin yhteyskäytäntöihin. Tietoja ei kerätä tunnistettaviin osapuoliin yhdistämistä varten, mutta niiden luonteen vuoksi niitä käsiteltäessä tai yhdistettäessä ne kolmansien osapuolien tietoihin, ne sallivat käyttäjien tunnistamisen.
  Tietoja voidaan käyttää varmistamaan vastuukysymyksiä verkkosivustoa vastaan tapahtuvan tietokonerikoksen tapauksessa.

MIKSI TIETOJA KÄSITELLÄÄN

Henkilötietojen käyttö on välttämätöntä, jotta voit käyttää Verkkosivustoa turvallisesti, vastaanottaa tuotetta tai sen huoltoa koskevia palveluja, rekisteröidä laitteen, käsitellä tulevia pyyntöjä ja vastaanottaa palvelua koskevia viestejä.

Meille on tärkeää tietää miten palveluja käytetään ja ketä käyttäjät ovat, jotta voimme tarjota sinulle ja muille käyttäjille yhä turvallisempia ja markkinoiden odotuksia vastaavia palveluja. Tämän vuoksi analysoimme koostettuja tietoja ja luvallasi tietojen avulla otamme yhteyttä ja tarjoamme Candy Groupin tuotteita ja palveluja tai muita sinua todennäköisesti kiinnostavia yhtiökumppaniemme tuotteita ja palveluja.  Alta löydät kaikki tiedot.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen perusta

 1. sallimaan Verkkosivuston turvallinen selailu ja parantamaan selailukokemusta,
 2. vastaamaan huoltopalvelupyyntöihin, jotka koskevat kodinkoneen toimintaa, käyttöä ja huoltoa, tai vastaamaan tuotteitamme ja palvelujamme koskeviin kysymyksiin. Jos sinua kehotetaan täyttämään lomake pyynnön lähettämistä varten, kenttiin tähdillä merkityt tiedot ovat pakollisia, koska emme kykene huolehtimaan pyynnöstä ja käsittelemään sitä, jos et anna meille kyseisiä tietoja. Saatamme kerätä ja käsitellä kyseisiä tietoja ilman lupaa, koska ne ovat välttämättömiä, jotta voimme toimittaa pyytämäsi palvelun,
 3. jotta voit rekisteröidä laitteesi hyödyntääksesi myös mahdollisia lisätakuita, vastaanottaa laitteen päivityksiä tai palvelua koskevia viestejä, tarkastella tietojasi tai laitteesi tietoja sekä jotta voit pyytää huoltopalvelun toimenpiteitä.  Jos sinua kehotetaan täyttämään lomake pyynnön lähettämistä varten, kenttiin tähdillä merkityt tiedot ovat pakollisia, koska emme kykene huolehtimaan pyynnöstä ja käsittelemään sitä, jos et anna meille kyseisiä tietoja. Saatamme kerätä ja käsitellä kyseisiä tietoja ilman lupaa, koska ne ovat välttämättömiä, jotta voimme toimittaa pyytämäsi palvelun,
 4. jotta saat uutiskirjeen, jos tilaat kyseisen palvelun. Tällöin käsittely on välttämätöntä kyseisen palvelun tarjoamiseksi,
 5. kaupallisten ja markkinointiviestien vastaanottamiseksi automaattisesti sähköpostitse, tekstiviesteinä tai henkilön suorittamina puheluina CHG:n tuotteista ja mahdollisesti muista Candy Groupin yrityksistä tai jotta voit osallistua tuotteita ja palveluja koskeviin asiakastyytyväisyyden tasoa määrittäviin markkinatutkimuksiin ja kyselyihin tai saada kutsun CHG:n järjestämiin aloitteisiin ja tapahtumiin.  Tätä varten tarvitaan antamasi lupa, joka muodostaa siten käsittelyn oikeudellisen perustan. Ellet vastusta käsittelyä ottamalla yhteyttä edellä mainittuun osoitteeseen, lähetämme sinulle vain sinua kiinnostavia viestejä ja sen vuoksi otamme yhteyttä vain sellaisten tarjousten ja viestien tapauksessa, jotka sopivat mieltymyksiesi, rekisteröimiesi tuotteiden ja käyttämiesi palvelujen perusteella luotuun profiiliin. Muista, että jos et anna suostumusta etkä toimita kyseisiä tarkoituksia varten tarvittavia tietoja, voit joka tapauksessa jatkaa palvelujen käyttöä vapaasti ja täysimääräisesti, mutta et saa tuotteitamme koskevia kaupallisia ja markkinointiviestejä,
 6. analysoimaan toimintojasi Verkkosivustolla, mukaan lukien käyttämällä CHG:n tai kolmansien osapuolien verkkosivuilta seurantatyökaluilla kerättyjä tietoja, jotka on kuvattu evästekäytännössämme, joka löytyy seuraavan linkin takaa [http://www.hoover.fi/fi_FI/evasteet],
 7. jotta voit vastaanottaa kaupallisia ja markkinointiviestejä vakuutustuotteita myöntäviltä ja vakuutusasioissa neuvovilta  yhtiökumppaneiltamme (esim. maksulliset lisätakuut, vakuutussopimukset), lähinnä heidän sellaisia markkinointitoimintoja varten, jotka pohjautuvat mieltymyksiisi ja ostamiisi tuotteisiin. Tätä varten tarvitaan antamasi lupa, joka muodostaa siten käsittelyn oikeudellisen perustan. Muista, että jos et anna suostumusta etkä toimita kyseisiä tarkoituksia varten tarvittavia tietoja, voit joka tapauksessa jatkaa palvelujen käyttöä vapaasti.

MITEN TIETOJA KÄSITELLÄÄN

Käsittelemme tietoja pääasiallisesti tallennus-, poiminta-, analyysi- ja arkistointivälineillä, jotka on suojattu teollisuuden standardien mukaisilla turvajärjestelmillä.  Käsittelemme ja tallennamme tietoja vain kuvattujen toimintojen suorittamiseen tarvittavan ajan ja käytämme teknisiä ja organisaatiota koskevia ratkaisuja, jotta tiedot poistetaan heti toimintojen päätyttyä. Alta löydät kaikki tiedot.

Käsittelymenetelmät

Käsittelemme tietoja lähinnä tietokonejärjestelmillä ja analyysivälineillä CHG:n valtuuttaman henkilöstön toimesta. Pyrimme takaamaan oikeudenmukaisuutta, laillisuutta ja avoimuutta koskevien periaatteiden käytön soveltuvan henkilötietojen suojausta koskevan lainsäädännön (mukaan lukien Asetus) mukaisesti, suojaten yksityisyyttäsi teknisillä ja organisatorisilla turvatoimilla, jotka takaavat riittävän turvatason, jotta estetään henkilötietojesi hukkaaminen, väärinkäyttö ja sopimaton käyttö kuten myös asiaton pääsy niihin. Käytämme myös digitaalisia viestintäkanavia (sähköposti, pikaviestijärjestelmät ym.) ja puhelinta (puhelut, tekstiviestit ym.) ja postia.

Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään vain vähimmäisaika, joka on välttämätön niiden keräystarkoitusta varten ja siviilioikeudellisia tarkoituksia varten, ei pidempään kuin 10 vuotta. Profilointiin tarkoitettuja tietoja, mikäli niitä on, ei säilytetä pidempään kuin 2 vuotta.

Jos olet tilannut uutiskirjeen tai antanut suostumuksen vastaanottaa kaupallisia viestejä, voit peruuttaa nämä palvelut milloin tahansa kirjoittamalla alla lueteltuihin osoitteisiin. Kyseisessä tapauksessa tiedot säilytetään ainoastaan muiden pyydettyjen palvelujen toimittamiseksi (esim. tarvittaessa tuotteen rekisteröinti takuuta varten, huoltopalvelupyynnöt ym.). Vastaavasti jos olet antanut suostumuksen vastaanottaa kaupallisia viestejä, voit milloin tahansa vastustaa profilointia ja tarjousten yksilöintiä alla määritetyllä tavalla.

KENELLE TIETOJA JAETAAN

Jotta voidaan taata verkkosivun toiminta ja sen sisältämien palvelujen tarjoaminen sinulle, CHG käyttää kolmansia osapuolia. Kyseisten osapuolien pääsyä tietoihisi hallitaan erityisillä sopimuksilla, jotka rajoittavat tietojen käytön vain välttämättömään annettujen ohjeiden mukaiseen käsittelyyn, jotta mahdollistetaan Verkkosivuston ja sen sisältämien palvelujen toiminta. Kyseiset toimijattoimivat käsittelijöinä (jäljempänä "tietojenkäsittelijät") ja he ovat suoraan vastuussa, jos he käsittelevät tietoja tavalla, joka ei vastaa saatuja ohjeita.

CHG säilyttää tietoja Italiassa ja Euroopan unionissa, mutta joitain tietoja saattavat käsitellä Euroopan unionin ulkopuolella sijaitsevat alihankkijat. Kyseisessä tapauksessa CHG on tehnyt erityissopimuksia, jotka sitovat alihankkijaa ei ainoastaan edellä mainittujen takuiden osalta vaan myös Asetuksen lisätakuiden osalta (esim. Euroopan komission hyväksymien Asetuksen mukaisten sopimusten käyttöönotto). 

Alta löydät kaikki tiedot.

Tietojen antaminen ja luovuttaminen

Lain vaatimien luovutusten lisäksi tietosi voidaan luovuttaa valtuutetulle asianmukaisesti valmennetulle CHG:n henkilöstölle tai kolmansien osapuolien henkilöstölle, joka toimii CHG:n puolesta ja ohjeistamana tietojenkäsittelijänä, mukaan lukien yritykset, jotka tarjoavat asiakaspalvelua sekä ennen kodinkoneen ostamista että sen oston jälkeen.

 Huoltopalvelujen pyynnön tapauksessa tietoja käsitellään rekisterinpitäjänä toimivan  Candy Groupin toimesta maassa, joka tarjoaa kyseisen palvelun, ja tällöin käsitellään tietoja, jotka koskevat mahdollisia tuotteiden raportoituja vikoja tai toimintahäiriöitä.

Lisäksi CHG:n ja/tai sen alihankkijoiden palvelimien sijaintia koskevien erityisvaatimusten osalta, CHG käyttää tietojenkäsittelijöinä myös kolmansissa maissa Euroopan unionin ulkopuolella sijaitsevia alihankkijoita palvelujen tarjoamista varten (mukaan lukien puhelintuki ja hostingpalvelut). Kyseisissä tapauksissa CHG huolehtii toimista riittävän suojatason takaamiseksi, mukaan lukien tehdyt sopimukset sekä vakiosopimuslausekkeet. Asiakashallinnan tietojen osalta vastaava alihankkija noudattaa Privacy Shield -järjestelyä.

Normaalien liiketoimintojen suorituksen aikana tiedot saatetaan luovuttaa alan ammattilaisille, konsulttiyrityksille tai muille henkilöille, jotka toimivat riippumattomina rekisterinpitäjinä.

Lisäksi luvallasi tiedot voidaan luovuttaa muille osapuolille heidän toimiessaan riippumattomina rekisterinpitäjinä, mukaan lukien CHG:n liikekumppanit, jotka myöntävätvakuutustuotteita ja neuvovat vakuutusasioissa (esim. maksulliset lisätakuut, vakuutussopimukset) heidän markkinointia ja palvelujen toimitusta koskevia toimenpiteitä varten.

Jos suostut tietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksiin, tietoja käsittelevät markkinointiyritykset ja muut yritykset kuten tietojenkäsittelijät tarkoituksiin, jotka liittyvät hallinnointiin, uutiskirjeiden ja kaupallisten tietojen lähetykseen sähköpostitse, suoramarkkinointiin, markkinatutkimuksiin tai muuhun myynninedistykseen kuten kilpailut ja palkintojenjakotilaisuudet.

Lisäksi mikäli CHG osallistuu yritystoimintaa koskeviin liiketoimiin mukaan lukien epätavalliset liiketoimet, tiedot saatetaan luovuttaa kyseisiin liiketoimiin osallistuville henkilöille sekä päteville avustajille, jotka tukevat tarvittaessa CHG:tä tai muita kyseisiin liiketoimiin osallistuvia asianmukaisia arviointeja varten.

Jos haluat lisätietoja CHG:n puolesta tietojasi käsittelevistä tietojenkäsittelijöistä, kirjoita CHG:n toimistoon tietosuojavastaavalle (DPO) tai seuraavaan sähköpostiosoitteeseen data.protection@candy-group.com.

LAIN MÄÄRITTÄMÄT OIKEUTESI JA NIIDEN KÄYTTÄMINEN

Laki antaa sinulle oikeuden hallita sinua käsitteleviä tietoja ja tarvittaessa rajoittaa kyseisten tietojen käsittelyä. Voit käyttää näitä oikeuksia milloin tahansa ilmaiseksi ottamalla yhteyttä yhtiöömme ja kirjoittamalla alussa mainittuihin osoitteisiin. CHG tekee kaiken tarvittavan, jotta se helpottaa oikeuksiesi käyttämistä.

Alta löydät kaikki tiedot. 

Rekisteröityjen oikeudet

Asetuksen artikloiden 15-21 mukaan sinulla on seuraavat oikeudet:

 • saada vahvistus henkilötietojesi olemassa olosta, päästä niiden sisältöön ja saada niistä kopio (pääsyoikeus),
 • päivittää, muuttaa ja/tai korjata henkilötietoja (korjausoikeus),
 • vaatia henkilötietojen peruutusta tai käsittelyn rajoitusta tapauksissa, jotka määritellään asetuksissa, mukaan lukien tapaus, jossa henkilötietoja käsitellään lain vastaisesti tai henkilötietojen säilyttäminen ei ole tarpeen tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai joita varten niitä käsitellään (peruutus- ja rajoitusoikeus),
 • peruuttaa suostumus milloin tahansa ja rajoittamatta laillisuutta käsittelylle, joka pohjautuu ennen peruutusta annettuun suostumukseen (suostumuksen peruutusoikeus),
 • Asetuksen määräysten sisältämien rajoitusten mukaisesti, saada kopio toimittamistasi tiedoista yleisesti käytössä olevassa jäsennellyssä koneellisesti luettavassa muodossa ja pyynnöstä tiedot voidaan lähettää toiselle tietojenkäsittelijälle, jos teknisesti mahdollista (oikeus tietojen siirtoon),
 • vastustaa tietojen käsittelyä Asetuksen määrittelemissä tapauksissa (vastustusoikeus).
 •  

Ilmoitamme sinulle, että tietojen poistamista koskeviin pyyntöihin sovelletaan asiakirjojen varastointia koskevien lakien ja asetusten velvoitteita.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit lähettää milloin tahansa sähköpostiviestin osoitteeseen  data.protection@candy-group.com tai kirjoittaa osoitteeseen

Candy Hoover Group S.r.l.

Via Privata Eden Fumagalli

20861 Brugherio (MB), Italy

Tietosuojavastaavalle (DPO).

Kun otat yhteyttä meihin, muista antaa seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, postiosoite ja/tai puhelinnumero(t), jotta voimme taata pyynnön oikein tapahtuvan käsittelyn.

Jos arvelet, että tietojasi ei ole käsitelty lain mukaisesti tai niiden käytöstä on erimielisyyttä, voit valittaa asuin- tai työskentelymaasi tai väitetyn rikkomuksen tapahtumamaan valvontaviranomaiselle.

Lisätietoja - Linkkejä

Verkkosivusto sisältää linkin kolmansien osapuolien sivustoille. Pyydämme sinua lukemaan heidän tietosuojakäytännöt, jotta tiedät miten ja mihin tarkoituksiin tietojasi käsitellään näillä sivustoilla.

Tämän tietosuojakäytännön  päivitys

Tietosuojakäytäntö voidaan päivittää ajoittain, siten CHG ilmoittaa viimeisen päivityksen päivämäärän tietosuojakäytännön alareunassa.

Viimeinen päivitys 28/03/2019