Hoover esittää; Ultra Vortex

Patjojen, tyynyjen ja sohvien tiedetään olevan leviämisen lähteitä pölypunkeille ja allergeeneille, jotka ovat tärkeimpiä syitä allergioihin ja hengitysvaikeuksiin. Patjasi voi sisältää keskimäärin yli kaksi miljoonaa pölypunkkia. Herkkyys pölypunkeille on kasvussa, noin 300 miljoonaa ihmistä maailmassa kärsii astmasta ja 200 - 250 miljoonaa kärsii allergioista.

Ultra Vortex auttaa ylläpitämään terveen ympäristön perheellesi, poistamalla allergeenit, pölyn ja pölypunkit patjoistanne ja verhoilluista kohteista kuten sohvat, pehmusteet ja tyynyt.

Ihanteellinen kaikkiin verhoiluihin

 

Sohvat

 

Pehmusteet

 

Tyynyt

 

Lemmikkien karvat

Kolme ohjelmaa syväpuhdistukseen

 

Imu-tila

Imuteho poistaa pölyn ja lian syvimmistäkin tekstiilikerroksista huolellisesti. Se sopii herkille pinnoille.

 

Roll & beat-tila

Turboharja pyörii 4200 kertaa minuutissa, tunkeutuen syvälle kankaan kuituihin allergeenien ja pölypunkkien poistamiseksi.

 

UV-lamppu-tila

Ultra Vortexissa on UV-C-lamppu, joka voi poistaa 99,9% bakteereista, allergeeneista ja pölypunkeista, ja lisäksi estää niiden uudelleen ilmestymisen.

Hygienia ja mukavuus

SYVÄPUHDISTUS

Ultra Vortex sopii ihanteellisesti allergikoille, koska siinä on UV-C-lamppu. Lampun säteily tehoaa mikrobisoluihin ja sellaisena se on ihanteellinen patjojen, tyynyjen, pehmusteiden ja verhoiltujen kohteiden sterilointiin, estäen näin ihottuman, astman ja allergioiden ilmaantumisen.

SYKLONINEN JÄRJESTELMÄ

Ultra Vortex tarjoaa korkean hyötysuhteen pölyn erottamisessa, varmistaen korkean imutehon ja vähäisen suodattimen huollon.

HELPPO PÖLYSÄILIÖN POISTAMINEN

Pölynkeräyssäiliön voi poistaa helposti yhdellä toiminnolla.

HYGIEENINEN SÄILIÖN TYHJENTÄMINEN

Säiliön voi tyhjentää ilman kosketusta pölyyn; maksimaalisen hygieninen.