Tarina innovaatiosta

Hooverin ja historian ensimmäisen pölynimurin syntymä

Laatikko, tuuletin, silkkinen tyynyliina ja luudanvarsi; näin historian ensimmäinen pölynimuri syntyi. Ajatus, joka muutti nämä yksinkertaiset ​​elementit yhdeksi 1900-luvun vallankumouksellisimmista teknologioista, kuuluu James Spanglerille, yövartijalle New Berlinissä, Ohiossa. Hän kärsi astmasta ja oli väsynyt hengittämään ylöspäin nousevaa pölyä kaupassa, jossa hän työskenteli. James patentoi keksinnön ja unelmoi sen saattamisesta jokaiseen kotiin Amerikassa. Hän tarvitsi jonkun, joka uskoi hänen hankkeeseensa ja jolla olisi taitoja ja resursseja toteuttaa sen.

Hän päätti lähettää tämän ensimmäisen, alkeellisen pölynimurin serkullensa Susan Hooverille. Se oli siirto, joka teki James Spanglerille omaisuuden.  Susan kokeili imuria kotonaan  muutaman päivän ajan ja hänestä tuli innokas tukija. Hän näytti laitetta miehelleen, William Hooverille, pienyrityksen omistajalle, joka valmisti nahkatuotteita ja myi niitä kaupassaan New Berlinissä.Vuodet asiakkaiden keskuudessa olivat perehdyttäneet hänet  markkinoihin hyvin. Kaukonäköisenä yrittäjänä hän tunsi heti valtavaa potentiaalia tässä futuristisessa ”kepissä”. Hän osti patentin ja käynnisti tuotannon, perustaen yrityksen nimeltä Hoover Company. Vuosi oli 1908.

Hoover tarjoa nyt vakiosa

Tuoreita uutisia ympäri maailmaa. Seuraavien vuosikymmenten aikana, Hoover perustaa uuden yhtiön Lontoossa ja avaa useita tehtaita Britanniassa ja Euroopassa. Myöhemmin se laajentaa Aasiaan ja Afrikkaan. Se on suuren konsernin alku brändeineen, joka erottuu jatkuvasti tavoitellessaan ratkaisuja, jotka pystyvät ennakoimaan trendejä kauniilla, toimivilla ja erittäin innovatiivisilla kodinkoneillaan .

Vuonna 1926, Hoover on ensimmäinen yritys, joka tuottaa sähköisen varsi-imurin. Vuonna 1936 se patentoi joustavan letkun, josta tulee vakiovaruste kaikkiin nykyaikaisiin imureihin.Vuonna 1946 se alkoi tuottaa sylinteripölynimureita. Vuonna 1948, se alkoi laajentaa muille aloille, aloittaen pesukoneiden tuotannosta ja sitten muista suurista kodinkoneista, puhdistukseen, ruoanlaittoon ja jäähdytykseen. Hooverin konserni laajeni edelleen 1980-luvulle asti, kun valmistus ja liiketoimintapuoli järjestettiin uudelleen.

Pitkän sulautumis- ja yhdistymisvaiheeen lopussa, Candy osti Hoover European Appliances Groupin vuonna 1995 kaikkine yksinoikeuksineen Hoover-brändiin Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä entisen Neuvostoliiton Aasian maiden lisäksi.

Intohimo suunnitteluun ja teknologiaan

100 vuotta Hooveria

Vuonna 2008 konserni juhli Hooverin ensimmäistä vuosisataa erityisellä sarjalla tuotteita, jotka olivat huippuluokkaa innovaatioltaan, suorituskyvyltään ja yksityiskohtien huomioinniltaan. Koko vuoden 2008 kaikissa Hoover-tuotteissa ja viestinnässä oli ”Celebrating 100 Years”-logo, saavutus, jolla harvat tavaramerkit voivat ylpeillä.

Maksimaalista suorituskykyä kaikissa muodoissa

Satavuotisjuhlallisuuudet päättyivät, mutta huipputeknologian tuotteiden lanseeraaminen jatkuu. Tutkimus- ja kehittämistoiminta on keskittynyt tarjoamaan erinomaista suorituskykyä kaikilla aloilla.

Ennätyksellinen maksimikapasiteetti

Hooverilla on vakiokokoisten pesukoneiden suurimman kuorman, 13kg, ennätys.  Tämä on Dynamic Mega, jonka pesukone-kuivausrumpuversiossa voidaan pestä jopa 13 kg ja kuivata jopa 8 kg, ja se olennaisesti kaksinkertaistaa keskiverron pesukonekuivausrummun kapasiteetin. Maksimikapasiteetti on myös saatavilla uuneihin (jopa 78 litraa) ja astianpesukoneisiin (jopa 16 hengen astiasto).

Luokka 4 A pölynimureissa

Energialuokitusetiketit Hooverin sylinteripölynimureissa ovat ensimmäiset, joissa on luokka 4A, mikä tarkoittaa maksimaalista energiatehokkuutta, suodatustehokkuutta ja pölynpoistokapasiteettia matoista ja kovilta lattioilta,  plus pienintä melutasoa. Tämä tulos on saatu multi-syklonisen Airvolution™ -tekniikan ansiosta, joka käyttää keskipakovoimaa pakottamaan paljon pieniä sykloneja erottamaan ilman pölystä, joka työnnetään pölysäiliön pohjaan ja niin se ei kuormita suodatinta. Pölypussittomissa pölynimureissa PACT (Power Active Compression Technology) mahdollistaa pölyn tiivistämisen kymmenesosaan tilavuudesta. Näin muodostuu pieni "tiili", joka vähentää minimiin pölyn leviämistä ilmassa, kun pölysäiliö avataan. 

Äänetön teknologia

Huippusuorituskyvyn ei välttämättä tarvitse olla äänekkäin.Hooverin kehittämät uusimmat tekniikat tarkoittavat, että erinomaisia ​​tuloksia voidaan saavuttaa markkinoisen alhaisimmilla melutasoilla. Erityisesti pienet kodinkoneet hyötyvät Dynamic Silence-teknologiasta, joka pienentää tärinää ja vaimentaa ääntä, mikä vähentää radikaalisti melutasoa. Uuden A-Cubed Silence-sylinteripölynimurin melutaso laskee 62 dB:iin, mikä tarkoittaa että tätä laitetta voidaan käyttää mihin tahansa aikaan päivästä häiritsemättä naapureita tai herättämättä lapsia. Suuriin kodinkoneisiin Hoover kehitti Silent Inverter-teknologian ensin ja Perfect Silent Inverterin myöhemmin. Perfect Silent Inverter-moottoreilla varustetut pesukoneet, kuten Dynamic Mega ja Dynamic Next-sarja, tuottavat vain 48dB pesunjakson aikana, mikä on noin kolmasosa perinteisten pesukoneiden tuottamasta melusta.

 

Digitaalinen kehitys: kauko-ohjatut laitteet

Älypuhelinten ja Always-On-yhteyksien aikakaudella, Hoover on jälleen aikaansa edellä ja lanseeraa valikoiman ​​pesukoneita, astianpesukoneita, jääkaappeja, uuneja, liesituulettimia ja liesiä, joita voidaan käyttää, hallita ja seurata mobiililaitteella, käyttäen Hoover Wizard-sovellusta. Liitettävyys on wi-fi-tyyppiä One Fi-malleissa ja NFC-tyyppiä One Touchissa.