Hoover esittelee Synthesis

Synthesis on Hooverin valikoimassa innovatiivisin pölypussiton, multi-sykloninen sylinteripölynimuri, joka yhdistää innovaation, teknologian ja muotoilun.

Uusi, Hooverin patentoima PACT (Power Active Compaction Technology), varmistaa, että kaikki toiminta on aina huipputasoa.

Alhainen energiankulutus, matala kunnossapitotoimintojen tiheys, sekä lyömätön pölynkeräyssäiliön kapasiteetti tekevät siitä ainutlaatuisen.

10 litraa pölyä pakattuna 1 litran tilaan! 

Innovaatio ja teknologia

Synthesis on suunniteltu innovatiivisilla, Hooverin patentoimilla tekniikoilla, jotka tekevät elämästä helpompaa. Se takaa, että saat erinomaisen pesutuloksen lisäksi korkeaa energiatehokkuutta.

 

Jopa 10 litraa pölyä 1 litran* tilassa

PACTPACTUna on innovatiivinen tekniikka, joka pakkaa kaikki kotonasi kerätyn pölyn. Moottoroitu keskipotkuri liikkuu jatkuvasti ja tiivistää pölyn säiliöön, joka laajenee asteittain.

*Hooverin laboratorioissa suoritetut puristustestit toteutetaan käyttäen pölyä todellisesta kotiympäristöstä. Puristus mitataan Hooverin XP71-mallilla kerätyllä pölyllä. Tulokset voivat vaihdella riippuen materiaalista ja ympäristöstä.

 

Korkean hyötysuhteen multi-sykloninen tekniikka

Tecnologia AirvolutionAirvolution teknologia Multi-sykloninen Airvolution-teknologia takaa korkean hyötysuhteen pölyn erottamisessa. Voimakas keskipakoisvoima, joka erottaa pienimmätkin pölyhiukkaset, estää suodattimia tukkeutumasta ja varmistaa, että suorituskyky on aina vakio.
Tämä tarkoittaa vähemmän suodattimen huoltoa ja vähemmän puhdistamiseen tarvittavaa aikaa!

 

EXPANDABLE BIN             

Synthesis has an exclusive dust-collecting bin that expands and can contain up to 10 litres of dust.*

*Compression tests performed in Hoover laboratories using dust from real domestic environments. Compression measured with dust collected by the Hoover XP71 model. Results may vary depending on material and environment.

Huippuluokan suorituskyky

Innovatiiviset PACT- ja Airvolution-teknologiat, yhdistettynä korkeaan moottorin hyötysuhteeseen ja Hooverin suunnittelemiin erikoisharjoihin, mahdollistavat Synthesiksen saavuttaman huipputason suorituskyvyn.

Erinomainen energiatehokkuus

Erinomainen energiatehokkuus

Class A energy rating guarantees extraordinary cleaning performance at reduced energy consumption.

Korkea suorituskyky kovilla lattioilla

Korkea suorituskyky kovilla lattioilla                       

Erinomainen puhdistustulos kovilla lattioilla - 111%  poistotehokkuus.

Huipputason suodatustehokkuus

HEPA-suodattimen ansiosta uudelleen emittoitu ilma on aina puhdasta , mikä varmistaa jopa 99,98% suodatustehokkuuden.

Superhiljainen

Superhiljainen

Synthesis on yksi hiljaisimmista sylinteri-imureista luokassaan,  75 dBA melutasollaan. 

Maksimaalinen hygienia

Synthesis on ihanteellinen allergikoille, jotka eivät voi olla kosketuksissa pölyn kanssa.

Ei bakteerien lisääntymistä

Pölykammion hopeaionikäsittely estää bakteerien kasvua. Synthesis on siksi ihanteellinen allergikoille ja jos kotona on lemmikkieläimiä.

Ei kosketusta pölyhiukkasiin

Synthesis Hooverin pölynkeräyssäiliöllä on suuri kapasiteetti, se on helppo irrottaa ja tyhjentää ja se estää kontaktin pölyn kanssa. Lisäksi pestävä HEPA-suodatin pidättää pienimmätkin pölyhiukkaset.

Ainutlaatuinen design

Synthesis on suunniteltu tarjoamaan sinulle huipputason suorituskykyä huipputyylillä: tehokas ja vankka, mutta ainutlaatuisella ja hienostuneella muotoilulla.

Käytännöllisen LED-näytön avulla voit hallita Synthesiksen tilaa aina. Erityiset indikaattorit auttavat sinua aina käyttämään Synthesistä oikein.

 

 

 

 

Tarvikkeet

Älykkäässä kahvassa on integroitu harja ja mukana tarvikkeet, ja sen avulla voit poistaa pölyn herkimmiltäkin pinnoilta.

Parquet extra

Parquet Extrac-harja,  jonka pehmeät harjakset ja huopa-pehmustetut pyörät, varmistavat tehokkaan ja oikeanlaisen puhdistuksen kaikilla pinnoilla, mukaan lukien herkät (kuten parketti).

Mini-turboharja

Mini-turboharja

Erityinen Mini-turboharja, erityisesti valmistettu verhoilun puhdistamiseen, on käsitelty hopeaioni-tekniikalla, jolla estetään bakteerien lisääntymistä.

Tarvikkeet mukana

Synthesiksen käytännölliset tarvikkeet voidaan säilyttää putkessa niin, että ne ovat aina käsillä.