TEKNINEN PALVELU

Hoover Palvelut tuovat käyttöösi maanlaajuisen palveluverkoston sekä tehokkaan ja korkealaatuisen, täsmällisen asiantuntemuksen.

 

Ota meihin yhteyttä

Mikäli sinulla on epäilyksiä tai tarvitset apua, Hooverilla on omistautunut asiakaspalvelu tarjoamassa tukea, mikäli laitteessasi on toimintahäiriö tai se vaatii huoltoa.

Pyytääksesi teknistä palvelua, soita numeroon:

09.42720202

Maanantai-Perjantai 8.00 - 16.00. EEST (07.00-15.00 CET). Puhelun hinta on operaattorikohtainen

Varmista ennen soittamista että käytössäsi on laitteen 16-numeroinen sarjanumero sekä ostopäivä

Missä sarjanumero sijaitsee

Tarvitaanko teknistä tukea Hooverin laitteiden käyttämiseen vai huoltoa? Ota yhteyttä tekniseen tukipalveluumme verkossa niin annamme tarvitsemaasi apua.

Ota yhteyttä verkossa
Call 09.42720202

OHJEKIRJAT

Jokaisen laitteen käyttöohje voidaan nopeasti ja helposti ladata pdf-muodossa suoraan kotisivuilta; valitse vain tuotelinja, nimi tai laitteen koodi.

ETSI

Takuu

Hoover-tuotteilla on kahden vuoden takuu kaikille vaatimustenmukaisuusvioille.  

Lue takuuehdot

Lisäosat ja -tarvikkeet, varaosat

Hooverilla on laaja valikoima lisävarusteita ja varaosia täyttämään kaikki tarpeet. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoon ja löydä laitteesi kanssa yhteensopivat. 

OSTA VERKOSTA
SELAA LUETTELOITA

HUOLTO JA KUNNOSSAPITO

Kodinkoneiden säännöllinen huolto ammattimaisia tuotteita käyttämällä voi ajan myötä pidentää tuotteen käyttöikää ja parantaa tehokkuutta.Valitse sopivin CARE+PROTECT tuote kodinkoneitesi hoitamiseen, olivatpa puhdistustarpeesi mitkä tahansa.

OSTA ONLINE