THE HOOVER CONNECTIVITY

HOOVER YHDISTETTÄVYYS

Yhdistettävyys Hooveriin tarkoittaa todellisten ratkaisujen antamista, päivittäisen kokemuksen parantamiseksi. Täydellinen joukko ainutlaatuisia yhteysominaisuuksia jotka sopivat täydellisesti sinulle ja elämäntyyliisi. Tutustu kaikkiin etuihin.

Yhteydet meille eivät ole vain ajan tasalla olemista. Se tarkoittaa että saat sinulle todellisia ratkaisuja päivittäisen kokemuksesi parantamiseksi Hoover-laitteillasi. Sen tarkoituksena on auttaa modernisoimaan ja parantamaan ihmisten elämää, terveyttä ja hyvinvointia tuotemerkin perusarvoina. Löydä täydellinen joukko ainutlaatuisia ominaisuuksia jotka sopivat täydellisesti sinulle ja elämäntyyliisi. Hanki tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja parempaan elämänlaatuun.

THOOVER YHDISTETTÄVYYS
.
 

Suorituskyky

Hoover Connectivity -palvelun avulla voit seurata laitteidesi tilaa, tehokkuutta ja kulutusta ja selvittää kuinka optimoida niiden suorituskykyä samalla kun pidät huolta vaatteistasi, ruoastasi ja kodistasi. Myös silloin kun et ole paikalla.

 

Hyvinvointi

Sovelluksen kautta voit löytää lisäominaisuuksien ja sisällön maailman, jotta voit käyttää Hoover-laitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla, mukavimmalla ja intuitiivisemmalla tavalla paremman elämän ja ympäristön luomiseksi. Löydä hygieenisiä ratkaisuja kodin turvallisuuteen, hanki lisäohjelmia pyykillesi, valitse laajasta terveellisten reseptien luettelosta ja saa vinkkejä ruoan säilyttämiseen.

 

Luottamus

Paranna Hoover-laitteidesi kestävyyttä huoltovinkkien ja säännöllisten ilmoitusten ansiosta Wi-Fi yhteyden kautta. Hooverilla on yli 100 vuoden kokemus ja jatkuva tutkimus uusimmista teknologioista tuottamaan tehokkaita ja luotettavia yhdistettyjä tuotteita jotka auttavat ihmisiä huolehtimaan kodistaan ja perheensä hyvinvoinnista.

PUHDISTUS

 

ILMANLAADUN VALVONTA

"Haluaisin aina pitää ilmanlaadun hallinnassa kotona, miten tämä onnistuu?" hOn-sovellus mahdollistaa sisä- ja ulkoilmatietojen keräämisen. Se antaa reaaliaikaisen sisä- ja ulkoilman huonontumisen, kosteuden ja lämpötilan seurantatiedot aina parhaan ilmanlaadun varmistamiseksi. Liitä vain H-PURIFIER sovellukseen ja pääset käyttämään toimintamaailmaa, jotta kodissasi olisi aina puhdas ja terveellinen ilma sinulle ja perheellesi.

Lue lisää
 

Räätälöidyt ratkaisut ALLERGISET PROFIILIT

"Kärsin oliivipuiden allergiasta. Onko olemassa ratkaisu niiden seurantaan tai neutralointiin?" hOn-sovellus, jota käytetään yhdessä H-PURIFIERin kanssa, huolehtii aina herkkien ihmisten terveysongelmista. Se auttaa vähentämään ilmassa olevia erittäin hienojakoisia epäpuhtauksia ja allergeeneja, erityisesti allergikoille tarkoitettuja siitepölyjä, jotka voidaan inaktivoida. HOn-sovellus valvoo siitepölyjen esiintymistä ulkona ja ilmoittaa niiden läsnäolon tuotteelle niiden minimoimiseksi ja allergisten oireiden estämiseksi.

Lue lisää

PESU

 

Vinkkejä ja tilastoja

"Optimoinko laitteeni kulutuksen ja tehokkuuden?" Sovellus on aina valmiina parantamaan pesukokemustasi. Hanki tietoja pesutottumusten ja energiankulutuksen parantamiseksi. Ja jos sinulla on ongelmia, seuraa vain sovelluksen sisäistä vianetsintää korjataaksesi ongelman nopeimmin.

 

Ohjelmoitu huolto

"Minusta tuntuu että pesukoneeni ei pese pyykkiä yhtä hyvin kuin aiemmin. Mitä voin tehdä?" Sovelluksen lisätoimintojen ansiosta voit määrittää ohjelmoidun huoltopäivityksen ja ilmoitukset kalkkikierrosta ja suodattimien puhdistusta varten, laitteen tehokkuuden optimoimiseksi ja luotettavuuden säilyttämiseksi.

 

Scan to Care

"Haluaisin päästä eroon ärsyttävistä pesulapuista hukkaamatta pesuohjeita." Skannaa ja pese -toiminnon ansiosta voit unohtaa pesulaput! Ota niistä vain kuva ja luo virtuaalinen vaatekaappi. Uusi hOn-sovellus kerää ja tallentaa kaikki vaatteiden pesuohjeet ja ehdottaa parasta ohjelmaa niiden hoitamiseksi.

 
 
 
 

Kypsennys

 

Ääni-avustaja

"Haluaisin käyttää älykkäitä kaiuttimia myös laitteiden hallintaan, voinko?" Ääniohjaimen ansiosta voit nyt puhua suoraan uunillesi Google Homen tai Amazon Alexan kautta ja saada lisätukea uunin kytkemiseksi päälle, uunin tilan tarkistamiseksi, kypsennystiloihin, lämpötilaan, puhdistukseen ja paljon muuta.

 

Omistetut terveelliset reseptit

"Etsin jotain erilaista, mutta terveellistä ruokaa vieraita varten, mitä voisin tehdä?" Hanki ehdotuksia ja ylellisiä terveellisiä reseptejä sovelluksen kautta, jonka ovat luoneet asiantuntijakokit nimenomaan sinun uunillesi jotta sinua voidaan opastaa jokaisessa ruoanlaittovaiheessa. Wow-vaikutus taattu

 

 

JÄÄHDYTYS

 

Inventaario lista

"Olen aina kiireessä enkä pysty hallitsemaan ruoan viimeisiä käyttöpäiviä. Löytyykö ratkaisuja?" Luo henkilökohtainen jääkaappi-inventaari: Yhdistä jääkaappi kalenteriisi ja ostoslistallesi sovelluksen avulla, jotta voit hallita varastoitua, vanhentunutta ja tarvittavaa ruokaa aina täysin välttäen tuhlat.

 

Jäähdytettyjen juomien valmentaja

"Minun on jäähdytettävä viiniä nopeasti viime hetken illalliselle. Kuinka toimin?" Voit jäähdyttää juomasi sovelluksella, tuhlaamatta aikaa ja vaivaa Iced Drink Coach -toiminnon ansiosta joka asettaa oikean jäähdytyksen pullon koon ja lämpötilan mukaan.

 

KUMPPANUUS

 

"Valmis pesuaine. Kaupat ovat kiinni. Kuinka hoidan pyykkiä?" Lue lisää Hooverin ja Amazonin tarjoamasta Dash Replenishment -palvelusta. Sen avulla voit tilata sovelluksen kautta.

 

"Sopiiko viinini lihaan vai kalaan?" Skannaa viinisi ja saat kaiken tiedon siitä. Voit myös ostaa suosikkiviinejäsi.