HISTORIAMME

Hooverin ja historian ensimmäisen pölynimurin syntymä

Laatikko, tuuletin, silkkinen tyynyliina ja luudanvarsi - näin syntyi historian ensimmäinen pölynimuri. Ajatus, joka muutti nämä yksinkertaiset elementit yhdeksi viime vuosisadan vallankumouksellisimmista tekniikoista, kuuluu ohjatun New Berliinin yövartija James Spanglerille, joka kärsi astmasta ja oli kyllästynyt hengittämään pölyä myymälässä jossa hän työskenteli. James patentoi keksinnön ja haaveili tuoda sen jokaiseen taloon Amerikassa. Hän tarvitsi jonkun, joka uskoi projektiin ja jolla oli taidot ja resurssit sen toteuttamiseen.

Hän päätti lähettää tämän ensimmäisen, alkeellisen pölynimurin serkkunsa Susan Hooverille - siirto, joka teki hänen omaisuutensa. Susan yritti käyttää sitä muutaman päivän kotona ja tuli innostuneeksi kannattajaksi. Hän näytti sen aviomiehelleen William Hooverille, joka oli pienyritysten omistaja, joka valmisti nahkatavaroita ja myi niitä myymälässään New Berlinissä. Vuosien ajan asiakkaiden keskuudessa hän oli voinut tutustua markkinoihin hyvin. Kaukonäköisenä yrittäjänä hän tunsi heti tämän futuristisen “kepin” valtavat mahdollisuudet. Hän osti patentin ja aloitti tuotannon perustamalla yrityksen nimellä - The Hoover Company. Se oli 1908.

MEIDÄN ARVOMME

Ensimmäisen pölynimurin keksimispäivästä nykypäivän tuotteisiin asti Hooverin ensisijainen tavoite on aina ollut varmistaa ihmisten hyvinvointi tarjoamalla tehokkaita ja luotettavia kodinkoneita.

 

Hyvinvointi

Hyvinvointi tarkoittaa huolta itsestäsi ja rakkaistasi luopumatta hyvistä tuloksista. Hoover-laitteet on suunniteltu tarjoamaan täydellinen suorituskyky ja myönteinen vaikutus terveyteen ja elämänlaatuun terveellisen elämäntavan edistämiseksi.

 

Suorituskyky

Hooverin viimeisimmän sukupolven ratkaisut on suunniteltu tarjoamaan täydellisiä tuloksia suorituskyvyn ja tehokkuuden suhteen ja samalla tarjoamaan täydellistä hoitoa kodillesi ja perheellesi.

 

Luottamus

Yli 100 vuoden kokemus ja jatkuva tutkimus uusimmista tekniikoista ovat saaneet Hooverin kehittämään tuotteidensa luotettavuuden, jolloin ihmiset voivat hallita ja saada täydellisiä tuloksia.

LIITETTY EKOSYSTEEMI

Yhteydet Hooveriin eivät ole vain ajan tasalla olemista. Se tarkoittaa todellisten ratkaisujen tarjoamista päivittäisten kokemusten parantamiseksi Hoover-laitteiden avulla. Sen tavoitteena on nykyaikaistaa ja parantaa ihmisten elämää, terveyttä ja hyvinvointia täydellisten ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta, jotka tarjoavat tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja parempaan elämänlaatuun.

Tutustu