KYTKE H-PURIFIER hOn-SOVELLUKSEEN

Liitä H-PURIFIER hOn -sovellukseen ja pääset käyttämään toimintoja, joka parantaa puhdistuskokemustasi.

 

KOMENTO JA OHJAUS

Voit hallita kaikkia pääpuhdistustiloja etäältä ja asettaa haluamasi jakson diffuusorille ja kostuttimelle. Voit tarkistaa tuotteen tilan ja ylläpidon, etsiä käyttöohjeen ja lukea vinkkejä tuotteestasi, mutta myös katsella video-oppaita ja asettaa tiettyjä ohjelmia ja ilmoituksia. hOn-sovelluksen avulla voit valita jos haluat hallita H-PURIFIERia Amazon Alexan tai Google Homen kautta.

CO-seuranta on aina päällä ja H-PURIFIER hälyttää äänihälytyksellä ja hOn-sovelluksen kautta, jos se havaitsee hiilimonoksidia.

 

ULKOISTEN JA SISÄISTEN TIETOJEN KERÄÄMINEN

Wi-Fi yhteyden ansiosta H-PURIFIER tarkistaa sisäisen ja ulkoisen ympäristön. Antaa sinulle reaaliaikaisen vertailun ja tasapainottaa automaattisesti huoneilman. hOn-sovelluksen tiedoissa otetaan huomioon nämä hiukkaset: PM2,5, PM10 ja VOC. Tilastot ja kaaviot voidaan tarkistaa hOn-sovelluksen kautta saadaksesi henkilökohtaisia neuvoja ja ymmärtääkseen kuinka voit parantaa talon sisäilmaa.

hOn-sovelluksen ansiosta käyttäjä voi tarkistaa AQI:n (ilmanlaatuindeksin) saadakseen päivittäisen ennusteen ja tarkastellakseen historiallisia tietoja. Ulkoilman ilmanlaatutiedot koostuvat sekä tilastoista että 3 päivän ennusteesta.

 

KÄYTTÄJÄN ALLERGIAPROFIILI

Heti käyttöönoton jälkeen sinulla on mahdollisuus luoda oma allerginen profiili valitsemalla yleisimpiä siitepölyjä joista olet allerginen, kuten ruoho, rikkaruoho, koivu ja oliivipuu. Tämä ominaisuus takaa korkean suojan herkille käyttäjille, tuotteen suorituskyvyn parantamiseksi sekä puhtaamman ja terveellisemmän kotiympäristön takaamiseksi.

hOn-sovellus voi seurata siitepölyjen esiintymistä ja ilmoittaa niiden läsnäolosta puhdistimelle. Kun asetat profiilisi käyttöön, siitepölyallergiatila käynnistyy automaattisesti ja neuvoo sinua havaitessa valitut siitepölyt.

 

SIITEPÖLYTASO

hOn-sovellus huolehtii aina herkkien ihmisten terveysongelmista. Tärkeimmät siitepölytiedot näytetään käyttäjän allergiaprofiilin mukaan ainutlaatuisen ja räätälöidyn kokemuksen tuottamiseksi.

Historiallisia tietoja voidaan tarkastella, myös ennusteet ovat saatavilla. Tiedot voidaan suodattaa viikon tai kuukauden mukaan.