HAVAITA: MONIANTURIJÄRJESTELMÄ

Älykkäät anturit seuraavat sisäilman laatua tarkasti reaaliajassa. Lasertekniikka takaa niiden korkean tarkkuuden. Ei huoltotarvetta. Voit aina tarkistaa ilmanlaadun tilan yhdellä silmäyksellä LED-renkaan 4 värin ansiosta, jotka ilmaisevat ilmanlaadun välittömästi, kun taas eri epäpuhtauksien yksityiskohdat näkyvät tuotteen näytössä tai hOn-sovelluksen kautta.

Monianturijärjestelmä havaitsee:

PM

PM

Hiukkasanturi (PM) on hyödyllinen PM 10:n ja PM 2,5:n * reaaliaikaisessa seurannassa, joka havaitaan kerran sekunnissa. Hiukkaset ovat pienhiukkasia, jotka voivat olla hyvin haitallisia terveydelle ja tunkeutuvat syvälle ihmiskehoon. Ne ovat niin pieniä ja kevyitä että niillä on taipumus pysyä pidempään ilmassa, mikä vaikuttaa hengityselimiin ja verenkiertoon.

* PM 10:n koko on korkeintaan 10 μm ja se kykenee tunkeutumaan ylempiin hengitysteihin. PM 2,5:n koko on enintään 2,5 μm ja ne voivat päästä keuhkoihimme tunkeutuen siten syvemmälle kehoon.

CO-anturi ja hälytys

CO-anturi ja hälytys

Hyödyllinen kun haluat seurata jatkuvasti hiilimonoksidin läsnäoloa. CO voi tulla polttoprosesseista kuten lämmittimistä, liedistä ja liedistä peräisin olevat. CO-anturi antaa sinulle äänimerkin ja hOn-sovelluksen kautta turvallisemman kodin.

Gas (VOC)

Gas (VOC)

Tämä anturi tunnistaa KAASUN (Haihtuva orgaaninen yhdiste), jotka voivat olla peräisin pesuaineista, liuottimista, kosmetiikka- ja huonekaluista, 20 sekunnin välein.

Lämpötila ja ilmankosteus

Lämpötila ja ilmankosteus

Anturit auttavat lämpötilan ja suhteellisen kosteuden jatkuvaa seurantaa kodissasi

SUODATTAMINEN: H-TRIFILTER

H-TRIFILTER on Hoover-suodatusjärjestelmä H-PURIFIER -laitteelle, siinä on 3 erilaista suodatuskerrosta jossa jokaisella kerroksella on erityinen toiminto.

SUODATTAMINEN: H-TRIFILTER
 

1. Uloinkerros

Toimii esisuodattimena joka sieppaa suurimmat hiukkaset, kuten ihmisen hiukset ja lemmikkieläinten karvat ja pölyn.

 

2. HEPA (H13) suodatin

Toinen kerros poistaa 99,97% jopa 0,3 μm kokoisista hiukkasista: kuten siitepöly, pölypunkit, itiöt, bakteerit ja ulkoilman saasteet, mutta sieppaa myös PM 10:n ja PM2,5:n. Lisäksi Hoover HEPA -suodattimessa on ainutlaatuinen pinnoite suodattimeen siepattujen siitepölyjen muuttaminen vaarattomiksi, jolloin allergiset henkilöt voivat hallita suodatinta täysin turvallisesti.

 

3. Aktiivihiilisuodatin

Kolmas kerros poistaa haitalliset kaasut ja hajut. Se koostuu aktiivisista hiilistä, jotka huokoisuutensa ansiosta adsorboivat orgaanisten haihtuvien yhdisteiden (VOC) hajuja, höyryjä, tupakansavua ja NO2:ta. KAASUT VOC (Haihtuva orgaaninen yhdiste) ovat haihtuvia kemiallisia yhdisteitä (kuten formaldehydiä), jotka yleensä tulevat pesuaineista, liimoista, liuottimista, kosmetiikka-, elektroniikkalaitteista ja jopa huonekaluista. Ne ovat mahdollisesti haitallisia terveydellemme pitkäaikaisessa altistuksessa. NO2 (typpidioksidi) on tyypillisesti peräisin liikenteen saasteista.

LEVITTÄMINEN: 360° ILMAVIRTA

LEVITTÄMINEN: 360° ILMAVIRTA

H-PURIFIERin pyöreän muodon ja 360 ° ilmavirtajärjestelmän ansiosta puhdistettua ilmaa levitetään tasaisesti kaikkiin suuntiin, ensin kohti kattoa ja sitten huoneen poikki, jotta kaikki paikat savutetaan nopeasti ja tehokkaasti. Noin 10 minuutissa puhdistuu 20m² * huone.

* 20m² huoneen kertapuhdistus (oletettu huone korkeus 2,4 m) tuotteen maksimi CADR-arvon perusteella.

Takaisin