H-FREE
MALLISTOON

Tutusto laajaan valikoimaan Hoover
multi-cleaning järjestelmiin

Löydä laaja valikoima Hoover-monipuhdistusjärjestelmiä: H-FREE erinomaisilla imutehoilla ja uusi H-FREE HYDRO -sarja kaksitoimiseen puhdistukseen.

MULTI-CLEANING JÄRJESTELMÄ, ERINOMAISILLA TOIMINNOILLA

 

Erinomainen suorituskyky

H-FREE-sarja on täydellinen liittolainen kaikille siivousvaatimuksillesi myös kodin ja auton tiukimmissa raoissa. Uusi puhdistuskokemus, joka on suunniteltu vastaamaan sinun erityistarpeitasi. Pöly, roskat, suuret hiukkaset ja lemmikkien karvat poistetaan helposti ja tehokkaasti muutamalla ketterällä liikkeellä.

 

Pitkä käyttöaika

Suorituskykyisen litiumpariston ansiosta H-FREE johdottomien-imureien avulla voit puhdistaa koko talosi ilman ärsyttäviä keskeytyksiä tai viiveitä. Lisäksi voit ladata akun suoraan imurissa tai poistaa akku imurista tarvitsematta varastoida koko varsi-imuri pistorasian lähellä.

 

Jatkuva tila 

Kosketa vain virtapainiketta tai lukitse vipu paikalleen aktivoidaksesi jatkuvan imutilan. 

 

Joustava puhdistus

Kaikki lattiat, lattioiden yläpuolella olevat pinnat, vaikeasti tavoitettavissa olevat tilat ja ahtaat kulmat. Koe H-FREE-sarjan helppo ja joustava tapa puhdistaa, täydellisen lisävaruste- ja työkaluvalikoiman ansiosta. Tutustu rajattomiin puhdistustapoihin, jotka on suunniteltu huolehtimaan kodistasi.

TUTUSTU UUTEEN H-FREE HYDRO MALLISTOON

 

H-FREE 500 HYDRO PLUS - DOUBLE ACTION HYGIENIC CLEANING, COMPACT STORAGE

H-FREE 500 HYDRO PLUS mahdollistaa kaksitoimisen puhdistuksen H-Lab 2in1 Hydro -suuttimen ansiosta voit imuroida ja pestä lattioita samanaikaisesti. Hooverin pienin varsi-imuri, joka on suunniteltu tuottamaan vaikuttavaa suorituskykyä ja takaamaan helpon puhdistuksen integroitujen työkalujen ansiosta. Litiumakku antaa sinulle jopa 45 minuutin käyttöajan automaattitilassa (moottorittomilla työkaluilla) ja 35 minuuttia hiljaisessa tilassa (päämoottorisuuttimen kanssa).

Koe enemmän

TUTUSTU H-FREE MALLISTOON

 

H-FREE 800 Connected power

Wi-Fi-yhteydellä varustettu H-FREE 800 tarjoaa huippuluokan puhdistustehon ja helpon hallinnan Hoover Wizard -sovelluksen ansiosta. HSpin Core -tekniikan ansiosta H-FREE takaa täydellisen pölynpoiston sekä tehokkaan suorituskyvyn. Erittäin kevyt litiumakku sallii keskeytymättömän puhdistuksen jopa 35 minuutin ajan.

Koe enemmän
 

H-FREE 700 Powerful care

Monitoiminen, ergonominen ja teknisesti edistyksellinen H-FREE 700 on HSpin Core -tekniikalla varustettu varsi-imuri, joka mahdollistaa täydellisen pölynpoiston sekä erinomaisen puhdistustuloksen. Täydellinen työkalusarja kodin ja auton puhdistukseen. Erittäin kevyen litiumakunsa ansiosta H-FREE 700 auttaa sinua puhdistamaan koko talon jopa 35 minuutin ajan.

Koe enemmän
 

H-FREE 500 PLUS - IMPRESSIVE PERFORMANCE, COMPACT STORAGE

H-FREE 500 PLUS on pienikokoinen varsi-imuri, joka on suunniteltu tuottamaan vaikuttavaa suorituskykyä ja takaamaan helpoimmat puhdistusistunnot integroitujen työkalujensa ansiosta. Varastoituna H-FREE 500 PLUS on vain 69 cm korkea: täydellinen säilytettäväksi missä tahansa. Litiumakku antaa sinulle jopa 45 minuutin käyttöajan automaattitilassa moottorittomilla työkaluilla ja 35 minuuttia hiljaisessa tilassa päämoottorisuuttimella.

Koe enemmän
 

H-FREE 100 XL capacity, functional cleaning

H-FREE 100, johdoton varsi-imuri joka takaa vaivattoman puhdistuksen. Siinä yhdistyvät mukavuus ilman kaapelirajoituksia, suuri kapasiteetti ja käyttövalmiit työkalut aina valmiina. H-FREE 100:lla on pitkä käyttöaika, jopa 40 minuuttia, ilman kaapelirajoituksia.

Koe enemmän