H-FREE RANGE

HOOVER H-FREE VALIKOIMA

Tutusto laajaan valikoimaan Hoover multi-cleaning järjestelmiin.

Uusi Hoover H-FREE varsi-imuri valikoima. Tehokkaat ja kevyet, nämä mallit antavat sinulle vapauden puhdistaa kaikenlaiset lattiat ja pinnat koko kodissa. Innovatiivisten suuttimien ansiosta kaikki mallit takaavat hyvän ohjattavuuden, kaikkein kapeimmatkin alueet on helppo siivota. Aina kätevä ja valmis joko nopeaan tai intensiivisempään puhdistukseen, H-FREE -sarja tarjoaa erinomaiset tulokset pölyn ja suurten roskien imurointiin.

MULTI-CLEANING JÄRJESTELMÄ, ERINOMAISILLA TOIMINNOILLA

 

Erinomainen suorituskyky

H-FREE-sarja on täydellinen liittolainen kaikille siivousvaatimuksillesi myös kodin ja auton tiukimmissa raoissa. Uusi puhdistuskokemus, joka on suunniteltu vastaamaan sinun erityistarpeitasi. Pöly, roskat, suuret hiukkaset ja lemmikkien karvat poistetaan helposti ja tehokkaasti muutamalla ketterällä liikkeellä.

 

Pitkä käyttöaika

Suorituskykyisen litiumpariston ansiosta H-FREE johdottomien-imureien avulla voit puhdistaa koko talosi ilman ärsyttäviä keskeytyksiä tai viiveitä. Lisäksi voit ladata akun suoraan imurissa tai poistaa akku imurista tarvitsematta varastoida koko varsi-imuri pistorasian lähellä.

 

Jatkuva tila

Tutustu helppoon jatkuvaan imutilaan: Lukitse vipu paikalleen jatkuvan imutilan aktivoimiseksi ja puhdista helposti yhdellä kosketuksella, ilman että sinun on painettava “on-off” -painiketta koko ajan.

 

Joustava puhdistus

Kaikki lattiat, lattioiden yläpuolella olevat pinnat, vaikeasti tavoitettavissa olevat tilat ja ahtaat kulmat. Koe H-FREE-sarjan helppo ja joustava tapa puhdistaa, täydellisen lisävaruste- ja työkaluvalikoiman ansiosta. Tutustu rajattomiin puhdistustapoihin, jotka on suunniteltu huolehtimaan kodistasi.

TUTUSTU H-FREE VALIKOIMAAN

 

 

H-FREE 800 Connected power

H-FREE 800 on varustettu Wi-Fi yhteydellä täydellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Se on päivitetty uusimmalla tekniikalla ja sitä voidaan hallita jopa Hoover Wizard -sovelluksella saadaksesi kodin täydellisen huolenpidon. H-Lab harjattoman moottorin ansiosta H-FREE 800 takaa jatkuvan erittäin tehokkaan suorituskyvyn. Yhdessä HSpin-Core + -teknologian kanssa H-FREE 800 saavuttaa poikkeuksellisen tehokkaan pölyn erottelun ilman imutehon heikentymistä. Suorituskykyisellä ja erittäin kevyellä litiumakulla voit puhdistaa koko talon keskeytyksettä jopa 35 minuutin ajan.

 

Koe enemmän
 

H-FREE 700 Powerful care

Monitoiminen, ergonominen ja teknologisesti kehitetty varsi-imuri joka tarjoaa erinomaisen kokemuksen alusta loppuun. H-FREE 700 on varustettu Hspin-Core -teknologialla, joka on poikkeuksellinen pölynerottelujärjestelmä joka jakaa tehokkaasti suuret roskat pienimmistä, sillä saadaan aikaan erinomaiset puhdistustulokset ja vähennetään suodattimien huolto tarvetta. Lisäksi H-FREE 700 mukana tulee täydellinen lisävarustesarja, joka on suunniteltu pitämään huolta kodistasi ja autostasi. Voit puhdistaa koko talon keskeytyksettä, jopa 35 minuutin ajan: litiumakun tila on aina nähtävissä ja helppo tarkistaa 4-LED näytöstä.

 

Koe enemmän
 

H-FREE 500 Compact Wi-Fi performance

H-FREE 500 on Hooverin sarjan kevyin ja kompaktein johdoton varsi-imuri, johdollisen imurin suorituskyvyllä *. Sopii joka huoneeseen: 69 cm koon takia, mukava ja helppo säilyttää missä haluat. Varustettu myös liitettävyydellä, kodin täydelliseen puhdistamiseen. Saat optimaalisen suorituskyvyn (jopa 40 minuutin käyttöaika) erittäin edistyneen H-Lab litiumakun ansiosta sekä voit seurata akun tilaa LEDvalvontajärjestelmästä milloin vain.

 

Koe enemmän
 

H-FREE 200 Agility meets corded performance*

H-FREE 200 tarjoaa äärimmäisen ketteryyden yhdistettynä johdollisen imurin suorituskykyyn. Kevyt ja ketterä, sillä pääset käsiksi kaikkein pienimpiin rakoihin ja saat puhtaat tilat lattiasta kattoon koko kodissasi. Samanaikaisesti, H-FREE 200 tarjoaa pitkäaikaisen suorituskyvyn H-Lab litiumakun ansiosta, jopa 40 minuutin käyttöajalla.

 

Koe enemmän
 

H-FREE 100 XL capacity, functional cleaning

H-FREE 100, johdoton varsi-imuri joka takaa vaivattoman puhdistuksen. Siinä yhdistyvät mukavuus ilman kaapelirajoituksia, suuri kapasiteetti ja käyttövalmiit työkalut aina valmiina. H-FREE 100:lla on pitkä käyttöaika, jopa 40 minuuttia, ilman kaapelirajoituksia.

 

Koe enemmän

*Suorituskyky mitattu poimintakykyyn kovalla lattialla, kovaan lattiaan jossa rakoja sekä suorituskyky matoilla, mitattu standardin EN 60312-1 saavuttaen standardien mukaiset pölyn erottelukyvyn, perustuen standardin (EU) No 666/2013 mukaan.