H-FREE 500 PLUS

Impressive performance, compact storage

Löydä elämääsi sopiva pölynimuri: 69 cm pientä kokoa ja suorituskykyä kotiisi. 

H-FREE 500 PLUS on Hooverin kevyin ja pienin varsi-imuri, jossa on erittäin vaikuttava suorituskyky. Älykäs muotoilu vähentää korkeuden vain 69 cm:iin, joten se on helppo säilyttää missä tahansa.

LANGATON KOMPAKTI

Vain 69 cm korkea H-FREE 500 PLUS voidaan säilyttää mukavasti pienissä tiloissa keittiössä tai muualla talossa. Poikkeuksellisen pieni koko on suunniteltu sopimaan jokaiseen huoneeseen, tämä takaa helpon ja kätevän imurointi kokemuksen sekä täysin puhtaan ja siistin kodin.

Kompakti käytössä: ketterä ohjattava huonekalujen ympärillä ja alla;

Kompakti käytön jälkeen: 69 cm korkea, helppo säilyttää ja itsestään seisova pysäköintiasennossa.

 

KETTERÄ KÄYTÖSSÄ 

Erittäin ketterästi hallittavissa H-Lab Flat & Drive -suuttimen ansiosta, jolla on helppo ohjata tasaisesti huonekalujen alle ja ympärille. Vaihda 90º ja 180º puhdistuskulman välillä vain pienellä ranne liikkeellä, näin puhdistat esineiden ympäriltä, kulmat ja saavutat helposti ahtaat tilat.

 

VAIKUTTAVA SUORITUSKYKY 

Toimii kestomagneeteilla jotka vähentävät kitkaa ja tärinää, suora impulssimoottori tuottaa tasaisen tehon moottorille, joka pyörii 100 000 kerr/min ja tuottaa 75AW imutehoa, jolloin vaikuttava pöly ja roskat kerääntyvät kaikenlaisiin lattioihin.

 

PITKÄ KÄYTTÖAIKA 

Saat huippuluokan litiumakun ansiosta optimaalisen pitkäaikaisen suorituskyvyn ja voit tarkistaa akun tila LED-valaistuksen seurantajärjestelmällä.

AUTOMAATTITILA: Jopa 45 minuutin käyttöaikaa lisävarusteilla talosi täydelliseen puhdistukseen lattian yläpuolella.

HILJAINEN TILA: Jopa 35 minuutin käyttöaika moottoroidulla suuttimella kaikenlaisen lattian perusteelliseen puhdistamiseen.

 

NOPEA LATAUS

Täyteen ladattu vain 2,5 tunnissa. Liitä pistoke imuriin sen lataamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit poistaa akun ja viedä sen mihin tahansa pistorasiaan lataamisen helpottamiseksi.

LISÄVARUSTEET

H-FREE 500 PLUS on varustettu työkaluilla, joiden avulla kaikenlaisten esineiden ja pintojen puhdistaminen on helppoa ja erittäin mukavaa kaikenlaisissa asennoissa ja tiloissa.

 

LISÄOMINAISUUDET

Helppokäyttöinen

Helppokäyttöinen

H-FREE 500 PLUS painaa yhtä paljon kuin 1,5 litran vesipullo puhdistettaessa lattian yläpuolella. Talon puhdistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja vaivatonta. Korkeat hyllyt, vaikeasti saavutettavat kulmat ja ahtaat tilat eivät enää ole ongelma.

LED ohjaus

LED ohjaus 

Selkeän valaistusjärjestelmän avulla voit pitää imurin tilan ja tehon valvotuna koko ajan. 

Lataa missä tahansa

Lataa missä tahansa 

Irrotettavan akun ansiosta voit ladata H-FREE 500 PLUS -imurin missä tahansa talossa. Ei tarvitse varastoida pistorasian lähellä.

Harjan helppo puhdistus

Harjan helppo puhdistus 

H-FREE 500 PLUS:n harja voidaan irrottaa nopeasti ja helposti ilman työkaluja. Tämän ansiosta sotkeutuneet karvat on helppo poistaa ja pitää H-FREE 500 PLUS huippukunnossa.

Hyvä näkyvyys

Hyvä näkyvyys 

H-FREE 500 PLUS:n lattiasuuttimen LED-valot valaisevat pimeitä kulmia tai huonekalujen alle puhdistamisen näkyvyyden parantamiseksi, jotta mikään pöly ei jäisi näkemättä.