Dynamic Extreme

Dynamic Extreme on pesukone, joka tarjoaa vain parasta: se on hiljaisempi kuin mikään muu, modernin muotoilun, alhaisen kulutuksen ja maksimaalisen luotettavuuden.Nykyaikainen, suoraviivainen muotoilu sopii kaikkiin ympäristöihin tyylikkäiden viimeistelyjen ansiosta. Materiaalit ja yksityiskohdat (kuten LCD-näyttö ja tumma lasi) ovat huippulaatua.

Katso video
Perfect silence

Perfect silence

Perfect Silent Inverterin ansiosta, Hoover Dynamic Extreme takaa lyömättömän melun vähentämisen ja vähäisen tärinän kaikissa pesu- vaiheissa, sekä parhaan energiansäästön.

Ennätykselliset suoritustasot

Ennätykselliset suoritustasot

  • Energialuokka: A+++ -50%
  • Säästö 50%
  • Virheetön puhdistus
  • Kulutus pienenee minimiin
  • Hiljaisempi kuin mikään muu

 

 

Stay in touch with your home

Pidä yhteyttä kotiisi

Wizard appin ansiosta laitteesi on aina kytkettynä wi-fin kautta, missä tahansa oletkin. One Fi-teknologian avulla voit löytää ihanteellisen ratkaisun tarpeisiisi ja pitää laitteen hallinnassasi 24/7.

Kankaiden hoito

Kankaiden hoito

Dynamic Extremellä voit pestä täysiä koneellisia eri värisiä ja eri kangastyyppejä, saaden täydellisiä tuloksia jopa pikapesuilla ja matalissa lämpötiloissa.

Maksimaalista tarkkuutta pestessä

Maksimaalista tarkkuutta pestessä

Kehittynyt Kilo Mode-toiminto mittaa pyykin painon ja sen seurauksena säätää vesimäärää, energiankulutusta ja pesun aikaa tieteellisellä tarkkuudella.

Ei huolia

Ei huolia

Acqua Stop on ennaltaehkäisevä järjestelmä,  jonka tehtävänä on estää tulviminen ja tarjota sinulle mielenrauha. Jos vuotoja tai vikoja ilmenisi latausputkessa, järjestelmä suojaa pyykkiä ja kotia.